High Quality Hydraulic Cylinder For Mining Equipment, Single Telescopic Colume of Hydraulic Support, China Hydraulic Cylinder For Mining Equipment Suppliers in China

Home > Products > Hydraulic Cylinder For Mining Equipment > Mining Hydraulic Cylinder Supports and Hydraulic Cylinder

Mining Hydraulic Cylinder Supports and Hydraulic Cylinder

Product Description

Material: Steel Structure: Piston Cylinder Standard: Standard, ISO/Ts16949,ABS,API Double-Acting Cylinder Type: Common Cylinder Combination Cylinder Type: Gas-Liquid Pressurized Cylinder Opening Pressure of Safety Valve(MPa): 57.3 Column Sedimentation Force: 158 Working Resistance: 1800 Transport Package: Pallets Origin: Shandong Usage: Automation and Control Power: Hydraulic Pressure Direction: Double-acting Cylinder Special Cylinder Type: Number of Cylinders Hydraulic System: Multi Stage Cylinder Diameter: 220/185 Spherical Radius of Cylinder Head: 100 Trademark: WTJX / ODM / OEM Specification: set HS Code: 841221 No.1 manufacturer in China, specialized in design, R&D and manufacturing of Hydraulic Cylinder/ system with over 20years' experience, company cover an area of 180,000 square meter, there are 600 employees and 700 sets of equipment, our annual output is 200,000 sets. 


parameter as following:

Cylinder Diameter
Working Resistance Opening pressure 
of safety valve(Mpa)
Column Sedimentation force Spherical radius 
of column head
Spherical radius 
of cylinder head
Diameter of connection 
bore of column head
220/185 1800 57.3 158 75 100 35
220/185 1800 57.3 158 75 100 35
220/185 1800 57.3 158 90 600 35
220/185 1800 57.3 158 90 600 35
230/220 1800 43.3 110.4 89.5 62 44
230/210 1800 43.3 216.7 89.5 62 44

Advantage
1) Professional, skilled, reliable.
2) One-stop total solution
3) Ready stock goods with fast delivery
4) Customizable: Non-standard sizes are also available
5) Small quantity is acceptable
6) Reund or replacement for any product faulty

Q1: Are you a manufacture or a trade company?
Answer: Manufacture, we are the leader manufacturer of hydraulic industry in China with 20 years' experience and technology accumulation. With strong technical team we could solve any annoyance of you.
 
Q2: Do you have quality control system?
Answer: Yes, The quality management system introduced is: ISO/TS 16949:2009-certified by NQA and IATF cert.
 
Q3: How can i get a booklet and buy a cylinder from you?
Answer: Very easy! Just leave me a message or email or call me directly, let me know you are interesting in our products. I will talk with you for the details soon!
 
Q4: Can you tell me the price for the cylinder?
Answer:
1. Please advice the drawing with technical requirement.
2. Please advice the model No. after you check our booklet.
3. Please advice the tipping capacity, number of stages, closed length, mounting type and size.              
4. Please also help advice the quantities, this is very important.
 
Q5: Do your products come with a warranty?
Answer: Yes, we have one year warranty. In this year, if the quality problem we will free repair for you.
 
Q6: Hydraulic cylinder internal leakage?
A: 3 main reasons causing internal leakage: Overload, polishing bad controlled, cheap seal kits. As is known to all, vehicles in China are often overloaded, our products all designed to bear the overload power. Advanced equipment could assure the polish processing. And we use the imported/TOP brand seals to meet customers' requirement.
 
Q7: What about the quality feedback of your products?
A: WE HAVE NEVER RECEIVED EVEN ONCE QUALITY COMPLAINT FOR MANY YEARS OF INTERNATIONAL BUSINESS.
 
Q8: Can you help me to install or recommend what kind of hydraulic cylinder or power pack should I use for specific machine?
Answer: Yes, we have 25 experienced engineers who are always ready to help you. If you do not know what kind of hydraulic cylinders should be used in your machine, please just contact us, our engineers will design the exact products match your need.
 
Q9: What is the delivery time?
Answer: Within 15 days for samples.
15-30 days for bulk production, which is depend on quality, production process and so on.
 
Q10: What is your main payment term?
 Answer: T/T, L/C, D/A, D/P either is available.

contact details: +86-15953728986



 

Contact us if you need more details on Hydraulic Cylinder. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Coal Mining Support、Piston Eye. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.

Product Categories : Hydraulic Cylinder For Mining Equipment

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters